Ben jij geschikt voor Burton?

Je bent intelligent en sensitief. Je hebt veel kwaliteiten maar je vindt het moeilijk om te kiezen voor een echte richting. Je kent dat altijd knagende gevoel: Er moet toch méér zijn? Geschiedenis is voor jou niet iets dat voorbij is en de toekomst maakt er deel van uit.

Verwondering en vervoering

Je hebt het gevoel dat voor jou andere dingen belangrijk zijn dan voor de mensen om je heen. Soms lijkt het alsof je de wereld niet begrijpt en alsof de wereld jou niet begrijpt. Je wilt weten. Je pluist en je peinst en je droomt. Je houdt van verwondering en vervoering. Jij vindt de kortste weg zonde van de moeite.

Twijfelaars zijn welkom

Diploma’s heb je op zak. Of misschien heb je verschillende opleidingen geprobeerd maar niet afgerond. Je staat op de drempel van je werkzame leven. Nu gaat het beginnen. Maar je twijfelt. Je twijfelt aan het nut van je opleiding, je twijfelt of er voor jou een plekje is in die maatschappij. Welke kant je ook opkijkt, het lijkt alsof de horizon daar te klein is. Wat je ook kiest, je moet iets van jezelf inleveren.

Groeien en doen groeien

Jij zoekt een manier om je vele kwaliteiten te bundelen en context te geven. Wanneer jij de maatschappij in stapt, is het niet om een deel van jezelf in te leveren maar om te groeien en te doen groeien.
Wanneer je jezelf herkent in het bovenstaande profiel, kijk dan naar onze toelatingsprocedure. En uiteraard is er ook een overzicht van de kosten.