Burton is niet voor iedereen en niet iedereen is voor Burton. Wanneer je je aanmeldt voor een kennismakingsgesprek zullen we samen kijken of er een match is. Vanuit Burton zullen we je eerlijk advies geven of Burton geschikt is voor jou. En andersom.

Als er een match is, wordt je uitgenodigd voor een toelatingstoets. Dat is geen test waarvoor je veel voorbereidingen kunt treffen. We proberen hiermee meer kijk te krijgen op wat je vertrekpunt is en waar je staat in je ontwikkeling. Je krijgt binnen een week na de toets te horen of je bent toegelaten tot Burton Academie.

Een jaar Burton betekent dat je het hele studiejaar woont op Burton. Dat is essentieel. Uiteraard mag je in de weekeinden naar huis.

Kosten

De kosten voor je studiejaar aan Burton Academie zijn 1180,- euro per maand. Dat is inclusief kamerhuur, eten, drinken en onderwijs. Niet inbegrepen zijn bepaalde leermiddelen zoals je sportuitrusting, een eventuele buitenlandreis en kosten van vervoer.

Mocht je financieel niet in staat zijn om de kosten van een studiejaar aan Burton te dragen, dan kun je in overleg met Burton, in aanmerking komen voor een bijdrage uit het studiefonds.

Zin gekregen in Burton? Maak hier alvast kennis met enkele van onze docenten.