Vierde kwartaal

Thema: een vliegende start

Burton Academie is de opleiding waarna je jezelf nu eens niet afvraagt: ‘Wat zal ik gaan doen? Ben ik er wel klaar voor?’ Want dat ben je. Je bent er niet alleen klaar voor, je maakt een vliegende start.

Gedurende het jaar heb je ontdekt hoe jij jouw talenten wilt bundelen en wat jouw boodschap is voor de wereld. De vraag is, ‘Wat ga tot stand brengen?’ Een boek schrijven of een weeshuis oprichten? Wil je een politieke of ambtelijke carrière? Of ga je een bedrijf beginnen om jouw product of idee aan de man te brengen? Daar heb je praktische kennis voor nodig: een balans lezen, major event management, communicatiestrategiën, cijfers en fiscaliteit. Op Burton krijg je die kennis op een boeiende en dynamische manier.

Je begint niet met het realiseren van je doel na je opleiding, maar nog op Burton. Geïnspireerd en geholpen door medestudenten en het netwerk van Burton. We zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste mensen die je helpen jouw doel te bereiken. Zodat die stichting, vervolgstudie, stage, werkplek of eenmanszaak al in de startblokken staat als je afstudeert.

Vakken zijn onder andere: Innovatie, Eventmanagement, Cijfers en Fiscaliteit, Rechten en Ondernemingsvormen, Projectmanagement, Marketing en Communicatie.