Wat is finishing school?

Tien jaar levenservaring in tien maanden

Burton Academie is een internaat. Je krijgt een eigentijdse éénjarige opleiding Zelfsturend Leiderschap die de ouderwetse finishing school koppelt aan een moderne leergang voor natuurlijk leiderschap. We zijn er voor jongeren van 18 tot 27 jaar die beschikken over meerdere talenten. Op Burton ontwikkel je deze talenten en stil je jouw honger naar kennis en wijsheid. Tegelijkertijd maak je de persoonlijke ontwikkeling door die je een solide fundament geeft voor de toekomst.

We ondervinden dat, als we tijd en aandacht besteden aan het bundelen van je talenten, je er zelf achter komt wat het is dat je drijft en wat je te doen staat. En dan kom je in actie. In plaats van voortdurend mooie plannen en ideeën te bedenken, voer je ze ook uit!

Na een jaar op Burton weet je wat je wilt, wat je drijfveren zijn en vraag je je niet meer af: ‘Wat zal ik nu eens gaan doen?’ Je wéét het. Het is nu tijd om jouw unieke talenten te ontwikkelen en te laten ontvlammen.

Op Burton studeer je met een kleine groep medestudenten, leer je alles wat je altijd al had willen weten en kun je onbeschaamd de vragen stellen die je altijd al wilde stellen. Wij weten hoe jij in elkaar steekt en hebben een curriculum ontwikkeld dat daarbij past.

Studeer een jaar op Burton als de ultieme voorbereiding op de rest van je leven. Tien jaar levenservaring in tien maanden.

Deze particuliere opleiding duurt een jaar en is bestemd voor een selecte groep studenten (maximaal 14). Studenten wonen in het academiegebouw en zijn in de regel tussen de 20 en 27 jaar. Docenten zijn onafhankelijke denkers die laten zien hoe je het leven leidt in de praktijk.

Ontdek het eerste kwartaal »